Nyersételes fõzõkurzuson jártam
sponsored links
Nagyon szeretek fõzni: szinte bármennyi szabadidõmet el tudnám tölteni a konyhámban. Mióta Z is dolgozósarkot bérel az új, jóval tágasabb konyhaasztalunkon, ezt az idõt is együtt tudjuk tölteni, amitõl még szebb az élet. Ezzel együtt régóta szerettem volna kimozdulni kicsiny konyhám falai közül, és kipróbálni egy fõzõkurzust: milyen is az?
Egy ideje böngésztem a lehetõségeket, hogy milyen óra lenne a nekem való. Sokszor találtam olyat, ahol egy-egy technikai fogást szívesen ellestem volna, de milyen az, ha a munka végén nem ehetem meg, amit fõztem, mert egyébként nyomokban lisztet tartalmazhat?
Így aztán nagyon örültem, amikor a drgulyas.hu csapata meghívott a Balanced Lifestyle rendezvényére, ahol Lénárt Gittával, a nyersételek hazai nagykövetével készíthettünk el három fogást.