Nyers étel házhozszállítás - nyers ebéd

2014-06-29

sponsored links

Itt a blogon sok bejegyzés van, és amióta vezetem, már többféle formában is történt nyers étel házhozszállítás. Ezeket a korábbi bejegyzéseket úgy kell tekinteni, mint a történelmet... mindig meg kell nézni a bejegyzés dátumát... :)

A legfrissebb információ (legalábbis itt a blogon) szerint a Nyersétel Akadémia csodás nyers ételeit az Egészségkonyha kiváló futárai szállítják házhoz.
Megrendelni is náluk lehet itt: www.egeszsegkonyha.hu oldalon


EGÉSZSÉGKONYHA
10-féle étel közül lehet választani, kétféle ital, kétféle leves, háromféle fõétel, kétféle édesség és egy aszalvány található a menüben, Z1-Z10-ig szép kék háttérben. (kicsit lejjebb kell görgetni a képernyõn az étlapot, és ott vagyunk lent, ki is van írva, hogy Nyersétel Akadémia

Ételeink kizárólag növényi, feldolgozatlan alapanyagokból állnak, és nem tartalmaznak glutént, szóját, hozzáadott cukrot. Édesítésnek fõleg datolyát, ritkán mézet használunk, sózásra pedig Himaláya sót. A felhasznált víz tisztított, szûrt! 

Ha kíváncsi vagy arra, hogy pontosan mit is tartalmaznak ételeink, azt is megnézheted, mert az összetevõket is feltüntettük az étlapon.
Rendelni is itt tudsz, nézd meg a fõoldalon a Szállítási helyek között szerepel-e a városod, településed, és ha igen, akkor regisztrálás után már rendelhetsz is!

Nyers zöldségfasírt

A Nyersétel Akadémia oldalán mindig fent van az AKTUÁLIS HETI ÉTLAP fotókkal illusztrálva! Ha még csak ismerkedsz a nyers ételekkel, akkor érdemes ránézni erre az oldalra, hátha kedvet kapsz egy kóstolóra (a fotók alapján)
Próbáld ki, ha egy ételre rákattintasz, megjelenik nagyobban! Így jobban láthatod a képet is!
Itt nem tudsz rendelni, de szét lehet nézni, és ha megtetszik valamelyik étel, az Egészségkonyha oldalán meg tudod rendelni!

Brownie
Ételeink reggel már a futár hûtõkocsijában vannak, hogy a délelõtt folyamán elszállítsa hozzád. Ezt mi az elõzõ nap folyamán készítjük el, és hûtjük le 5 Celsius fokra. Ezen a hõmérsékleten történik a tárolás, szállítás, hogy hozzád frissen érkezzen, és minél több értékes anyagot megõrizzünk.
Neked viszont nem kell ilyen hidegen fogyasztanod, a legjobb, ha 1 órát hagyod szobahõmérsékleten felmelegedni. Mikrót lehetõleg ne használj! A dobozok nagyon jó hõszigetelõk, ezért ha már tudod, hogy mikor eszed, tedd ki tányérba, és úgy hagyd kint (most a napon, de télen mehet egy 10 percre a meleg radiátorra)



Összeszokott csapat dolgozik azon, hogy ételeink ne csak egészségesek, hanem ízesek is legyenek. Sokan írnak nekem levelet: "Gitta, megkóstoltam az ételeiteket, és meglepõen finomak..." Nagyon sok mindenre kell figyelni: alapanyagok, mennyiségek, fûszerek, állag, változatosság... és aki nem erre számít, annak valóban meglepõ, hogy kizárólag növényi alapanyagokból milyen íz-bombákat lehet összeállítani!

Ha bizonytalan vagy, kérdésed van, ne habozz! Kérdezz bátran, itt vagyok!




Folytats a blogon ... gittarawfood.blogspot.com/2014/06/nye...

sponsored links

Keres?s