Nyers kókuszkocka
sponsored links
Hozzávalók 24 darabhoz:
- 20 dkg kókuszreszelék
- 1 dl Cocomas kókusztejszín
- 2 evõkanál Barco kókuszolaj
- 1 teáskanál konjakliszt
a tetejére:
- 20 dkg étcsokoládé
- 2 evõkanál Barco kókuszolaj
- fehér dekorcukor
- A hozzávalókat alaposan elkevertem, majd kb. 17 x 23 cm-es tepsibe öntöttem, tortalapáttal szép simára egyengettem.
- 30 percre mélyhûtõbe tettem.
- Kb. 4 cm-es kockákra vágtam, a tetejükre öntöttem a kókuszolajjal vízgõz fölött megolvasztott csokoládét.
- Dermedés elõtt dekorcukorral díszítettem.
Kókusztejszínt és kókuszolajat a KókuszVilágnál tudtok beszerezni, háttér most is a Fotókelléktõl. A recept megjelent a Kifõztük gasztromagazin januári számában is.