Nyereményjáték féléves BBC GoodFood elõfizetésekért
sponsored links
Reméljük az április végi nagy meleggel néhány hónapra berobbant a nyár. Újra élvezzük a természet és a piacok színes kavalkádját. A szezonalitást követve májusi kedvenceink a spárga és az eper.
Órarendünkben is vannak újdonságok:
- Cinco de Mayo óránkon Patricio elmeséli, hogy mit ünnepelnek a mexikóiak ezen a napon és milyen ételeket fogyasztanak a leggyakrabban, amelyeket el is készít együtt a hallgatókkal
- lesz újra Keserédes csokigyár Wagner Beával, aki a bonbonok világába kalauzolja a cheftanoncokat
- az Izakaya - japán tapas óránkon olyan különlegességekkel ismerkednek majd az órára látogatók, mint a pitan, vagyis a 100 napos tojás, az agedashi tofu és a grillezett rizsgolyók teában tálalva
- a Diabetes konyha új színes foltja órarendünknek, Balázs mutatja be a cheftanoncoknak, hogy mit tudnak tenni ...