Nyereményebéd a Bock Bisztróban

2011-12-09

sponsored links



Még húsvét tájékán volt egy nyereményjáték a Bock Bisztró Facebook-oldalán, amelyen én lettem a szerencsés nyertes. A kérdés a következõ volt: Hány amerikai szövetség tagja Bíró Lajos? Melyek ezek a szövetségek és mikor lett ezeknek a tagja Lali?
A helyes válasz Séf Úr elsõ szakácskönyvében rejlett: 2, éspedig a chicagói Eschoffer Club 99 állandó tagja 2004 óta, és egyedüli magyarként az Amerikai Séf Akadémia 122. tagja 2009 óta
Ezekért a jó válaszokért lett a nyereményem egy konyhalátogatással egybekötött kétszemélyes ebéd, amire a múlt csütörtökön sikerült végre sort kerítenünk.

Maga az ebéd nem okozott meglepetést, hiszen most is a már megszokott kiváló minõséget kaptuk. A legérdekesebb és legmeglepõbb része a nyereménynek a konyhalátogatás volt.
Bíró Lajos sajnos nem volt benn - mert egy vidéki disznótoron tevékenykedett aznap -, de megismerkedhettem az üzletvezetõvel; Erki Jánossal, becenevén Cukival, aki volt szíves megmutatni nekünk a konyhát. Örülök, hogy így történt, mert ezalatt a rövid idõ alatt, egy nagyon kedves, közvetlen embert sikerült benne megismernem.
Számomra a legnagyobb meglepetést a konyha mérete okozta. Sokkal nagyobbra, de legalábbis ...

Folytats a blogon ... selectfood.blogspot.com/2011/12/nyere...

sponsored links

Keres?s