Nyereménybõl bonbon
sponsored links
Nyertem Gesztenyétõl sok-sok mindent és most ki is próbáltam.Sajnos látszik, hogy kezdõ vagyok, mind a bonbon készítésben, mind a fóliázásban. Igaz, nem sok idõm volt rá, kissé kapkodósra sikerült, azonkívül, nem tudom, ki hogy van vele, de ha valamit "alkotok" a konyhában, szeretek egyedül lenni. Hát most nem volt így (köszi, Életempárja, imádlak, de most kissé ideges lettem a téblábolásod miatt és ez látszik is a "mûvemen", ráadásul fel is markolta a fóliát, hogy mi ez? azt hittem idegrohamot kapok, mivel olvastam a többieknél, hogy lejön róla a minta). Persze több tényezõje is van a sikertelenségnek, alapvetõen a kétbalkezûségem. Mivel kicsit hígnak véltem a kókuszkrémet, próbáltam "keményíteni", aminek az lett a következménye, hogy a másik két réteg kopogósra sikerült. Bár, mint a kóstolás is mutatja, keménységük ellenére, a szájban olvadós állagúak. Szóval koppintottam Gesztenyétõl és kicsit Gesztenyétõl is, de bõven van még mit tanulnom (pl. hogy nem kapkodós napokra tervezzük be a bonbon készítést, és szigorúan csak akkor, ha senki nincs itthon). Lesz ez még jobb is (remélem)!
Hát akkor lássuk, hogy mit is csináltam:
Hozzávalók: ...