Nyelves felvágott

2012-05-07

sponsored links


Ha szeretjük a finomat, a házit, a nem túl bonyolultat, akkor fogjunk hozzá otthon felvágottat készíteni. Na de hogyan is ? Járjunk utána hogyan is oldhatjuk meg, hogy ne legyen benne tartósítószer, semmi adalékanyag. Csakis és kizárólag azt tartalmazza, amit egészségünk érdekében maradéktalanul elfogyaszthatunk.

Millió net böngészés után Jókaja blogjában lehet olvasni nagyon sokat a házi készítésû finomságokról. Ezt a receptet én is onnan hoztam, kissé megvariálva, átalakitva, de csak azért, mert nem mertem annyi fûszert beletenni, mint amit az eredeti recept leír.

Mivel ez volt az elsõ próbálkozásom a töltöttárúval, nem vagyok annyira elájulva tõle, de gyakorlat teszi a mestert, s bízom benne, hogy a következõ adaghoz már bátrabban merek nyúlni és nem parázok tõle :)  A formájával nem vagyok elégedett, de az íze az feledteti a megszokott kerek formát :)  S ha már egyszer sonkaprésem is van, nem vásárolok még hozzá mûbelet, majd megszokjuk szögletesen :)

 Nézzük a hozzávalókat és az elkészítését: ...

Folytats a blogon ... vikkokucko.blogspot.com/2012/05/nyelv...

sponsored links

Keres?s