NY deli sandwich
sponsored links
Aki egyszer is látta, tudja, mirõl van szó. Ami a New York-i szendvicsekben sokkoló, az a töltelék mennyisége, konkrétan a hat-hét nyolc sonkaszelet a két kenyér között, plusz még az egyebek, sajt, zöldség. Az Olive magazin januári száma is egy ilyen látvánnyal emlékeztet, de én a karácsonyi húsdömpingben csak egy szelet tarját tettem a szendvicsbe. Mielõtt beleharaptam, inkább az gondolkodtatott el, hogy nem túlzás-e az erõsen savanyú kence, a savanyú káposzta és az uborka együtt, de épp az ellenkezõje történt. Alighogy lenyeltem az utolsó falatot, a nehéz ebédtõl még estefelé is meggyötört gyomrom mintha egyszerre megkönnyebbült volna.
NY deli sandwich (tetszõleges mértékben növelhetõ adag):
Rozskenyérszeleteket megpirítunk. Közben összekeverünk 2 evõkanál majonézt, 2 teáskanál ecetes tormát, 1 evõkanál ...