NY deli sandwich

2012-01-08

sponsored links

ny deli sandwich

Aki egyszer is látta, tudja, mirõl van szó. Ami a New York-i szendvicsekben sokkoló, az a töltelék mennyisége, konkrétan a hat-hét nyolc sonkaszelet a két kenyér között, plusz még az egyebek, sajt, zöldség. Az Olive magazin januári száma is egy ilyen látvánnyal emlékeztet, de én a karácsonyi húsdömpingben csak egy szelet tarját tettem a szendvicsbe. Mielõtt beleharaptam, inkább az gondolkodtatott el, hogy nem túlzás-e  az erõsen savanyú kence, a savanyú  káposzta és az uborka együtt, de épp az ellenkezõje történt. Alighogy lenyeltem az utolsó falatot, a nehéz ebédtõl még estefelé is meggyötört gyomrom mintha egyszerre megkönnyebbült volna.

NY deli sandwich (tetszõleges mértékben növelhetõ adag):

Rozskenyérszeleteket megpirítunk. Közben összekeverünk 2 evõkanál majonézt, 2 teáskanál ecetes tormát, 1 evõkanál ...


Folytats a blogon ... ecet-es-olaj.freeblog.hu/archives/201...

sponsored links

Keres?s