Nutellás kalács
sponsored links
Kezdek belejönni és ráéreztem a kalács sütés fortélyaira is.Ennek igazán csak a férjem örül, én kevésbé, mert nem szeretném visszahízni a nehezen leadott kilókat :) Mivel megtaláltam, a számomra tökéletes kalácstészta receptet meg kell mondanom, hogy nem csak frissen, de két nap után is puha,kellemes tízórai vagy uzsonna. No persze, ha marad, hiszen ez a nutellás változat alig érte meg a másnapot. Az ötletet Jamie Olivertõl lestem, de nem az õ leírása alapján készítettem.
A kalácstészta receptjét ITT találjátok, amikor megsütöttem az elsõ GoodFood magazin kardamomos-almás diós receptjét.
Az ott felsoroltakon kívül szükségünk van még egy kis üveg nutellára. A formázás ránk van bízva. Készíthetjük simán feltekerve, fonatként,vagy ahogy én készítettem, kettéválasztva és egymásba tekerve.
Mikor megkelt a tészta vegyük ketté a tésztát, nyújtsuk ki.Használjuk fel az egész ...