Nutella házilag
sponsored links
Többször vettem már mogyorókrémeket, több fajtát, nutellát, milky way-set, ilyen gyártmányt, amolyant. Jó is van, de rossz még több. Rém kemények, a kés megáll bennük kapásból, az ízük meg inkább csoki, mintsem mogyoró. Szóval se krém, se mogyoró. Sokféle receptet megnéztem, mire ennél kilyukadtam. Elõnyei: kenhetõ - még a hûtõbõl kivéve is -, mogyororósabb, viszont édesebb. Ugyan nem sokkal, mint a Nutella maga, de aki kevésbé édesszájú, tegyen bele kevesebb cukrot. A mézen ne spóroljatok, mert attól kenhetõbb az eredetinél.
Hozzávalók:
10 dkg egész mogyoró (akinek nincs kávédarálója, vehet õröltet is)
10 dkg porcukor
10 dkg vaj
4 dkg étcsoki ...