Nostro Gastronomy

2011-10-12

sponsored links

Szeretem úgy kezdeni a bejegyzéseim, hogy "megint egy újabb remek hellyel bõvült Budapest" és ez tényleg nagy öröm az embernek legalábbis például nekem biztos. A következõ hely igazából egy kis kávézó, de természetesen ennél azért sokkalta több. Mivel a kávékon kívül -amik formában komoly és széles spektrumban választhatóak- remek süteményekkel és ropogtatni valókkal várják az arra nagyérdemût. Sõt a nagyon közeljövõben mindennap lesz délben menü is, amit már így látatlanban úgy gondolom, hogy muszáj lesz kipróbálni majd.
A helyet fiatalok viszik, magyar és olasz kooperációban, de a pontos háttérinfókkal nem vagyok tisztában és valótlanokkal pedig nem dobálóznék. Viszont ha valakit ez a része is érdekelne a dolognak, annak nagyon szívesen ajánlom, hogy szóban kérdezze meg õket. Mivel rettentõen segítõkészek, amivel az amúgy is imádni való kis egységet még tovább emelik.
Amit a kóstolt ételek elõtt szeretnék minél elõbb leszögezni és megdicsérni, az a hely enteriõr és a hozzákapcsolódó designja. Remek volt érezni azt, amit remélem a fotók is visszaadnak, hogy minden olyan friss és tiszta. Külföldi utakon szoktam ezt ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/hinyenc/~3/mA...

sponsored links

Keres?s