Normandiai csirkemáj - egytálétel csirkemájjal, almával, baconnel és krumplival

2017-04-05

sponsored links


4 adagnyi:
  • 60 dkg tisztított csirkemáj (szív nélkül)
  • 1 nagy fej vöröshagyma (vagy két kisebb)
  • friss kakukkfû (nyilván szárított is jó)
  • 3 alma
  • 10 dkg bacon
  • 1/2 dl ...
  • 70 dkg burgonya
  • só, bors
  • õrölt koriander
  • 2 evõkanál ...
  • olívaolaj
1. A meghámozott krumplit felkockáztam, összekevertem sóval, borssal és õrölt korianderrel elkevert olívaolajjal, alufóliával és sütõpapírral bélelt lapos tepsire öntöttem egy rétegben, majd 170 fokos sütõben egyszer átforgatva kb. 40 perc alatt pirosra sütöttem.

2. A bacont felcsíkoztam, az almákat meghámoztam, felkockáztam. Egy serpenyõben kevéske olívaolajon megpirítottam a bacont, szûrõkanállal kiszedtem, félretettem. A baconzsírhoz hozzáolvasztottam a vajat, rádobtam az almakockákat, 2 evõkanál vizet öntöttem hozzá, lefedtem, és nagyjából 10 perc alatt puhára pároltam. A végén hozzákevertem a ...

Folytats a blogon ... sertesparade.blogspot.com/2017/04/nor...

sponsored links

Keres?s