Non plus ultra

2012-03-04

sponsored links


Ez a desszert is mamám kezét dicséri, nagyon szeretjük, hamar elfogy:)

Non plus ultra

Hozzávalók:

25 dkg liszt, 25 dkg vaj, 25 dkg porcukor, 1 ek vaníliás cukor, 3 tojás, kevés citromlé, baracklekvár.

A vajat elmorzsoljuk a liszttel, beletesszük a tojások sárgáját, a vaníliás cukrot, összegyúrjuk. Vékonyra nyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Közben elkészítjük a habot: a tojásfehérjéket a porcukorral és kevés citromlével kemény habbá verjük, fél óráig pihentetjük. Mindegyik korongra kevés habot kanalazunk (ne kenjük teljesen a széléig, mert lefolyat róla!). Sütõpapírral bélelt tepsibe helyezzük õket, nagyon ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/KataAKonyhban...

sponsored links

Keres?s