Nincs süti, de azért gyertek át játszani!

2011-11-29

sponsored links

A tegnapi szépséges napsütésen felbuzdulva ma meghívtam Zsazsit a karácsonyi vásárba, sétálni, nézelõdni, aztán gondoltam, valahol iszunk egy kávét, és beszélgetünk. Éjjel felébredve az össze-vissza álmodásból  láttam, hogy csillagos az ég, és egybõl tudtam, hogy ma ugyan nem lesz mászkálás, mert nem bírom a fázást. Úgyhogy a program lefújva. Azért a levelekbe délelõtt beleolvasgattam. Jobban szeretném, ha Zsazsi mesélne róluk, ezért csak néhányat olvastam el, kíváncsiságból. 
Elsõre azért nyúltam, amire Zsazsi a múltkor rámutatott (amit a temetés elõtt kapott), de a mellette lévõ boríték annyira meg volt tömve, hogy szinte nyújtózkodott a kezem felé: Engem nyiss ki, engem, engem!
Teo levele volt elöl, írta, hogy költözik, mert új munkája van, és régi lakhelyérõl nem tud rendesen beutazni, hogy a könyveit csomagolja, meg hogy ezekben tartja Zsazsi leveleit, aki nagyon hiányzik neki, de közöttük a kapocs elszakíthatatlan, akármilyen messze vannak, meg más életet élnek, hogy így meg úgy a szerelem, meg még néhány ilyen hablaty, persze hosszan kifejtve. Hú, mennyire igyekszem objektív maradni!
Látni szerettem volna Zsazsi arcát, miközben ezt a szöveget olvasta. Elképzeltem, ahogy Teo írja a levelet, sietõsen, macskakaparással, tele hibákkal, áthúzásokkal. Belekezd egy gondolatmenetbe, és egy másikkal fejezi be, csapong, kifullad a ...

Folytats a blogon ... hekvanc.blogspot.com/2011/11/nincs-su...

sponsored links

Keres?s