nincs cím

2014-07-09

sponsored links

                             Mézes-mustáros csirkenyárs

A csirkemell nem a legszaftosabb husik közé tartozik, de könnyen azzá tehetjük. A grillezés elõtti pácolással, a rövid ideig tartó sütéssel, finom omlós és szaftos marad a húsunk.

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemellfilé
  • 2 ek. méz
  • 2 ek. dijoni mustár
  • csipet õrölt csilipaprika
  • 2 ek. olaj
  • bors
  • a sütéshez olaj
Így készül:
A húst szeleteljük fel 5 cm széles csíkokra. A páchoz keverjük össze a mézet, mustárt, csilit, sót és borsot és olajat. Jól forgassuk meg benne a csirkemell csíkokat és letakarva tegyük hûtõbe legalább egy éjszakára. Fûzzük bambusznyársra a húsokat,és hagyjuk szobahõmérsékleten pihenni 20 percig.
Grillserpenyõben hevítsük fel az olajat, és süssük a nyársak mindkét oldalát pirosra.



Folytats a blogon ... aranymorzsa.blogspot.com/2014/07/csir...

sponsored links

Keres?s