nincs cím
sponsored links
Levendulás kajszi turmix...
Kissé túlérett kajszi barackok birtokába jutottam,
így mihamarabb cselekedni kellett mielõtt
az enyészeté lennének ezek az aranysárga
zamatos gyümölcsök. Tízóraihoz közeledve, kézen
fekvõ volt a megoldás...turmixoljunk!
Kajszi a levendulával szerintem páratlan párost
alkotnak, így belõle is csempésztem
néhány virágmorzsányit hûsítõ italunkba...
Hozzávalók...
(2 személyre)
6 db kajszi barack
150 ml natúr joghurt
1 tk levendula virágmorzsa
1 ek virágméz
pár csepp citromlé
ásványvíz
Elkészítés...
Barackok gyümölcs húsát egy magas falú
edénybe kanalazzuk, kevés citromlét csorgatunk rá.
Levendula virággal és mézzel ízesítve, a
joghurttal és némi ásványvízzel együtt,
selymes állagúra mixeljük...ha túlságosan
sûrûnek ítéljük a turmix állagát,
ásványvízzel tovább hígíthatunk rajta.
Jól behûtve kínáljuk :D