nincs cím

2014-03-10

sponsored links

Gluténmentes császármorzsa (smarni):

Kukoricadarából készítettem.
A kukoricadarát hiába áztatjuk be tejbe, nem fogja magába szívni a folyadékot és nem fog megpuhulni. Emiatt elõször felforraltam a tejet, picit sóztam és cukroztam, majd beleszórtam a kukoricadarát. Nem fõztem meg teljesen, csak 1 percig, aztán hagytam fedõ alatt puhulni.
Amikor kezdett kihülni, akkor hozzáadtam atojássárgáját valamint a tojásfehérjébõl vert habot, majd forró olajat tartalmazó serpenyõbe öntöttem és idõnként mgkevertem, összetörtem.

 

A kész császármorzsa baracklekvárral.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... lisztmentesen.blog.hu/2014/03/10/cim-...

sponsored links

Keres?s