nincs cím

2014-03-17

sponsored links

Az elmúlt hetekben már megint lusta voltam írni. Most beteszek néhány képet, mindenféle recept leírása nélkül.

Megint sütöttem gluténmentes kekszet magamnak. A szokásos ?gondolom forma? recept alapján. Rizsliszt, kukoricaliszt, vaj, tojás, citromhéj.

 

Egyik nap ebédre pisztrángot és makrélát sütöttünk zöldségágyon.

 

A pisztráng jó volt, a makréla pocsék hal ízû.

Ez itt lencsefasírt krumplisalátával.

 

Afrikai harcsapörkölt rizzsel. A harcsát nagyon szeretem.

Sült csirkecomb, sütõtökkel, cukkinivel és meggybefõttel.

Paleozsemle: lenmagliszt, tökmagliszt, amarántmag, kókuszliszt, tojás, só, szódabikarbóna, víz (pocsék volt).

 

Gluténmentes müzliszelet=energiaszelet:

Apróra vágott diót, napraforgómagot, szezámmagot megpirítok.

 

Aszalt sárgabarackot és vörösáfonyát felaprítottam.

Fentieket puffasztott amarántmaggal és pár kanál lekvárral összekevertem. Aki nem gluténérzékeny, az keverjen hozzá zabpelyhet és zabkorpát.

A masszát egy szögletes edénybe kell nyomkodni és egy erõs férfi kézzel le kell nyomni.

 

Itt már a müzliszelet van, amelyet becsomagoltam, hogy a hét minden napjára jusson egy-egy. Több van, mint amennyi a képen látható.

Paradicsomleves

Húsgolyó krumplipürével és meggylekvárral.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... lisztmentesen.blog.hu/2014/03/17/cim-...

sponsored links

Keres?s