nincs cím
sponsored links
Az elmúlt hetekben már megint lusta voltam írni. Most beteszek néhány képet, mindenféle recept leírása nélkül.
Megint sütöttem gluténmentes kekszet magamnak. A szokásos ?gondolom forma? recept alapján. Rizsliszt, kukoricaliszt, vaj, tojás, citromhéj.
Egyik nap ebédre pisztrángot és makrélát sütöttünk zöldségágyon.
A pisztráng jó volt, a makréla pocsék hal ízû.
Ez itt lencsefasírt krumplisalátával.
Afrikai harcsapörkölt rizzsel. A harcsát nagyon szeretem.
Sült csirkecomb, sütõtökkel, cukkinivel és meggybefõttel.
Paleozsemle: lenmagliszt, tökmagliszt, amarántmag, kókuszliszt, tojás, só, szódabikarbóna, víz (pocsék volt).
Gluténmentes müzliszelet=energiaszelet:
Apróra vágott diót, napraforgómagot, szezámmagot megpirítok.
Aszalt sárgabarackot és vörösáfonyát felaprítottam.
Fentieket puffasztott amarántmaggal és pár kanál lekvárral összekevertem. Aki nem gluténérzékeny, az keverjen hozzá zabpelyhet és zabkorpát.
A masszát egy szögletes edénybe kell nyomkodni és egy erõs férfi kézzel le kell nyomni.
Itt már a müzliszelet van, amelyet becsomagoltam, hogy a hét minden napjára jusson egy-egy. Több van, mint amennyi a képen látható.
Paradicsomleves
Húsgolyó krumplipürével és meggylekvárral.