nincs cím

2014-05-10

sponsored links

P1150247.JPG

Busaszeleteket beirdaltam, sóztam és kukoricalisztben megforgattam. Olajon megsütöttem. Az édesburgonyát szintén megsütöttem, kicsit pároltam is.
Eszméletlenül finom káposztasalátát készítettem. A titka az volt, hogy nagyon friss, szinte még enyhén bodros levelû volt a káposzta. Egészen más ízû, mint a téli fejeskáposzta. A képosztát vékonyra felcsíkoztam, egy hagymát is közé aprítottam. Olajba tettem sót, cukrot és ecetet és ezt öntöttem rá és alaposan összeforgattam.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... lisztmentesen.blog.hu/2014/05/10/cim-...

sponsored links

Keres?s