nincs cím

2012-12-10

sponsored links


Még mindig hagyma

Egy kicsit rákattantam a hagymára, bár ez nálam nem ritkaság. Mármint a kattanás... Ezt a receptet egy nagyon kedves ismerõsöm (remélem hamarosan családtag!!!) ajándékozta nekem, egy családi receptkönyvben. Megigértem magamnak, hogy a többi receptet is kipróbálom, ez ugyanis nagyon ízlett.
A decemberi Konyhatündérben is szerepel.

Erdélyi hagymás - tejfölös pecsenye

Hozzávalók: 1 kg marhafelsál, 40 dkg hagyma, 1 evõkanál zsír, 1 dl tejföl, 1 mokkáskanál só, 1 mokkáskanál õrölt bors.
Elkészítése: A húst vékonyan felszeleteljük, egy kicsit kiverjük, besózzuk és forró olajban szép ...

Folytats a blogon ... finomsagaim.blogspot.com/2012/12/meg-...

sponsored links

Keres?s