nincs cím

2012-07-23

sponsored links

Zöldpaszuly 

- meg zsengéspaszuly 

          Zsengéspaszuly :Amikor a csõben a szemek már jól kifejlõdtek, s maga a hüvely már bördössé vált, kibontották, s a zsengés szemeket külön, vagy még gyenge csövekkel együtt megfõzték.

       Hozzávalók : 50 dkg. zöldpaszuly / lehetõleg a széles sárga hüvelyû Juliska bab ,vagy a budai vajbab,2-3 marék zsengés paszuly/fejtettbab/,1fejvöröshagyma,egy  kevés füstölt szalonna,2 paradicsom , 2dltejföl,1csokorpetrezselyemzöld,só,2 gerezd fokhagyma, 1teáskanál édes nemes piros fûszerpaprika,1púpozot kanál liszt, 1kiskanál sárgabaracklekvár.A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, és a zsírját-kiolvasztjuk,a szalonnapörcöt kiszedjük .A zsíron ...

Folytats a blogon ... gasztropusztitas.blogspot.com/2012/07...

sponsored links

Keres?s