nincs cím
sponsored links
Tojásos nokedli -
divatosan , egy kis olasz beütéssel - á la carbonara -
Ennek az ételnek az egyszerûségében rejlik a nagyszerûsége,éppen ezért nagyon könnyû elrontani ! Kellõ odafigyelés hiányában egy rántottás nokedlit kapunk , amin esetenként a tojás taplószerûen kiszáradt és van úgy hogy a nokedli pedig még csirizes állagú .
Kevés kolozsvári szalonnát pirítunk egy kis vajon / én adtam hozzá egy kis csípõs zöld paprikát is mert szeretem /majd a pörcöt kiszedjük és félretesszük .
A kifõtt és leszûrt nokedlit a zsiradékra szedjük, adunk hozzá a fõzõvízbõl , 1-2 kanállal és jól ...
A kifõtt és leszûrt nokedlit a zsiradékra szedjük, adunk hozzá a fõzõvízbõl , 1-2 kanállal és jól ...