nincs cím

2011-12-24

sponsored links


Ez a kép is béna, de a recept annál jobb. Évek óta készülök a házi szaloncukorra, gyûjtögetem a recepteket, és amikor beleharapok a boltiba, mindig megfogadom, jövõre biztosan. Idén eljött ez a jövõ, egybõl három fajtával.


- aszalt szilvás- marcipános

Nagyon egyszerû, csupán az apró darabokra vágott aszalt szilvát össze kell keverni a marcipánnal, formázni, és étcsokoládéba mártani. Készült felnõtt verzió is, ehhez a szilvát egy napra szilvapálinkába áztattam, akárcsak a bonbonok töltelékénél.

- zselés

4 dl frissen présel alma-meggylevet (SIÓ) 4 ek mézzel és 1 dl citromlével addig forraltam, amíg be nem sûrûsödött (kb 20 perc). 8 zselatinlapot ezalatt hideg vízben áztattam, majd kinyomkodtam, és a forró gyümölcslében feloldottam. Egy kis ...

Folytats a blogon ... cecilekonyhaja.blogspot.com/2011/12/e...

sponsored links

Keres?s