nincs cím

2011-10-10

sponsored links



Vasárnapi  ebéd  " svédasztal" a volt Intercontinanentál, ma   Continental Hotelban  a Száva parton. Elegáns szálloda, bár látszik  nem  ma épült. 5 csillag dísziti  mégis  az ebéd  ajánlata az egyik legvonzóbb a városban.   990 dinárért, azaz kb. 2700 Ft- ért lehet  válogatni  déli 12,00 és  este 18,00 közt.

Ez idõ alatt  a gyerek számára animátorok   érdekes   feladatokkal  szórakoztató,pihentetõ elfoglaltságot kínálnak.Vannak  ügyességi  feladatok és kvíz is   ami az elmét tornáztatja,  építõs játékok,   lufi  stb.,  minden korosztálynak   ...,s  10 éves korig   az étkezés ingyen  !
A választék   korrekt. Az elõételek közt  hátszín tekercs, grillezett zöldség,  sült zöldséges saláta ,Waldorf -saláta ,  sonka torta  , halas  penne  saláta,  csirkés  saláta  ,  többfajta   füstölt hús,sonka  és szalámi is szerepelt. A kenyeret,  péksüteményeket saját pékségben  készítik. A saláták közt több fajta  friss idény  zöldség.mint paradicsom ,uborka ,  vegyes zöldsaláta( jég saláta,radicho,fejessaláta)  mellé kikészítve balzsam ecet, olíva olaj , borecet  mellyel  egyéni ízlés szerint  ízesíthetõ, de van cékla,és  káposzta  ...

Folytats a blogon ... rozmaringesibolya.blogspot.com/2011/1...

sponsored links

Keres?s