nincs cím
sponsored links
Úgy két éve indította a Vidék Íze magazin azt a sorozatát, amiben gasztrobloggereket mutat be olvasóinak. Nagy érdeme, hogy túllépett azon a tíz arcon, akit kapásból mindenki felsorol, ha gasztrobloggokat emlegetnek és teret engedett olyanoknak is, akik, alig egy éve írják online naplójukat. Emlékszem akkor egy lágy sóhajt küldtem az Univerzum felé, hogy ?hjaj, de jó is lenne egyszer ide bekerülni?.? vagy valami ilyesmit?de aztán el is engedtem a gondolatot, mert igazából nem vagyok az a szereplõs típus, és karácsony elõtt is igen heves szívdobogást kaptam, amikor eljutott hozzám a fõszerkesztõ felkérése. Nagy izgalommal készültem, megfõztem egy görögös menüt, az éppen aktuális kedvenceimbõl.
Köszönöm Ilonának a megkeresést.
A februári számról lenne szó?
ahol Palágyi Edittel beszélgettem
Igencsak aktuális kedvenc: karidopita
majd jött Kállai Márton és lefotózta. Csodás ételfotók lettek.
Marokkói sárgabarackos mézes csirke
Csokis béles
Karácsonyi készülõdés (6): Kapribogyós krumplisaláta Hegyi Barbarától
Klasszikus karácsony(1. rész): Terítéken a hal
Köszönöm Ilonának a megkeresést.
A februári számról lenne szó?
ahol Palágyi Edittel beszélgettem
Igencsak aktuális kedvenc: karidopita
majd jött Kállai Márton és lefotózta. Csodás ételfotók lettek.
Hasonló bejegyzések:
Marokkói sárgabarackos mézes csirke
Csokis béles
Karácsonyi készülõdés (6): Kapribogyós krumplisaláta Hegyi Barbarától
Klasszikus karácsony(1. rész): Terítéken a hal