nincs cím

2014-02-24

sponsored links

Úgy két éve indította a Vidék Íze magazin azt a sorozatát, amiben gasztrobloggereket mutat be olvasóinak. Nagy érdeme, hogy túllépett azon a tíz arcon, akit kapásból mindenki felsorol, ha gasztrobloggokat emlegetnek és teret engedett olyanoknak is, akik, alig egy éve írják online naplójukat. Emlékszem akkor egy lágy sóhajt küldtem az Univerzum felé, hogy ?hjaj, de jó is lenne egyszer ide bekerülni?.? vagy valami ilyesmit?de aztán el is engedtem a gondolatot, mert igazából nem vagyok az a szereplõs típus, és karácsony elõtt is igen heves szívdobogást kaptam, amikor eljutott hozzám a fõszerkesztõ felkérése. Nagy izgalommal készültem, megfõztem egy görögös menüt, az éppen aktuális kedvenceimbõl.

Köszönöm Ilonának a megkeresést.

A februári számról lenne szó?

Vidék Íze 2

ahol Palágyi Edittel beszélgettem

Igencsak aktuális kedvenc: karidopita

Vidék Íze 3

majd jött Kállai Márton és lefotózta. Csodás ételfotók lettek.

Vidék Íze 1


Hasonló bejegyzések:





Marokkói sárgabarackos mézes csirke



Csokis béles


harcsamajonézesburg
Karácsonyi készülõdés (6): Kapribogyós krumplisaláta Hegyi Barbarától


harcsamajonézesburg
Klasszikus karácsony(1. rész): Terítéken a hal




Folytats a blogon ... marmalade.cafeblog.hu/2014/02/24/1344/

sponsored links

Keres?s