Nesze neked karácsonyi menü! :)

2011-11-28

sponsored links


Úgy látom, most már tagadhatatlanul mindenhová "betört" a karácsonyi láz. Várom én is a karácsonyt. De az õrületért azért nem rajongok. November közepén karácsonyi dalokat hallani az áruházban, nem nekem való. A lakás feldíszítése már inkább. És a menü tervezgetése is. Rendhagyó módon, hogy máshogy. :)
Nálunk ugyanis nincs nagy sütés-fõzés karácsonykor. Miért? Még nincsenek gyerekek, még kvázi mi vagyunk a gyerekek. Így mi megyünk el karácsonykor itthonról, vendégségbe, úgymond. Nagy bánatom ez amúgy. Hogy kimaradok ebbõl a sürgés-forgásból a konyhában. Hisz ilyenkor még azok is a konyhába vetik magukat, akik amúgy nem szoktak. Én meg ki vagyok tiltva, hisz a családnál annyi finomsággal tömnek tele, hogy gyakorlatilag utána már nincs is kedvünk nagyon enni. :)
De úgy döntöttem, teljesen azért nem hagyom ki a karácsonyi készülõdést. Bár, kissé megreformáltam a dolgokat. Tavaly kezdõdött, idén meg folytatni szeretnénk.
Adva van tehát, hogy karácsonykor mi megyünk látogatóba családhoz. Így nem kell készülni a 24-ére túlságosan, a 23 tehát szabad. Namármost, 23-án van a névnapom. Így úgy döntöttem, hogy nekem sütögetési szempontból ez a nap lesz a "karácsony". Nem étterembe megyünk, hanem magamat, magunkat vendégelem meg. Méghozzá a karácsonyi ízvilágok teljes ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2011/11/nesze-ne...

sponsored links

Keres?s