Nemzetközi gasztro verseny
sponsored links
A hétvégén, megrendezték Kolozsváron immár ötödik alkalommal, a Nemzetközi Gasztronómiai Versenyt.
A fõzés, három napig tartott, 400 résztvevõ csoport indult, ezek közt, rekorddöntés is született. Mi csak a vasárnapira tudtunk kimenni, ekkor volt a grillek és meleg ételek versenye. Két kategóriában lehetett részt venni, a profi és az amatõrben. Ezt a versenyt, országszerte 5 helyszínen rendezik meg minden évben.
A gyõztes csapatok, a World Association of Chefs Societies által, nemzetközileg elismert oklevéllel büszkélkedhetnek. Felvonultak hazai, Magyarországi, Moldovai, Szerb, Finn, Ciprusi, Izraeli csapatok.
Az elkészített ételeket, persze szakmai zsûri pontozta, a maximum elérhetõ pontszám negyven volt. Külön díjazták, az ételek ízét, tálalását, találékonyságot, és amikor megvolt a végeredmény, a közönség elfogyaszthatta, a finomságokat. És akkor jöjjenek a ...