Nem vagyok mesterszakács receptválogatás: egyszerû, színes melegszendvicsek, akár maradékokból
sponsored links
Szeretem a maradékokat okosan hasznosítani. Így ünnep után egyébként is ráununk a nagyszabású ebédekre, vacsorákra, illetve - nem tudom, más hogy van ezzel - bõven akad maradék nem csak sülve, de nyersen is. Ebbõl következõen egy-egy egyszerû melegszendvics, csak úgy adja magát, uzsonnára, vacsorára.
Tegnap bemutattam a jalousie-t, ami nem más, mint - akár maradék - sült húsból készült sajtos-hagymás pástétom tésztában sütve. Ez is egy könnyû, látványos, ízletes maradék újrahasznosítási lehetõség.
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy a sorozat folytatásaként egyszerû, könnyû, valamint maradék újrahasznosításra alkalmas ételeket mutatok be néhány részben.
Kolbásztöltelékes-juhtúrós melegszendvics svájci gyökérkenyéren
Erdei gombás-juhsajtos melegszendvics kovászos kenyéren
Pirított füstölt tarjás melegszendvics tejfölös kecskesajttal, lilahagyma morzsával
Melegszendvics színes pizza feltét maradékokból kovászos kenyéren
Melegszendvics csípõs-zöldséges rántottával, ementálival