Nem mindig csíp a wasabi
sponsored links
Tavaly szülinapomra egy fõzõtanfolyamot kaptam Kakaórockertõl. Sokáig halogattam a döntést, mert mindenképpen a legjobbat szerettem volna választani és szinte napról napra változott, hogy éppen mi az aktuális kedvenc tanfolyamom. Aztán nagy nehezen mégis megszületett az elhatározás: macaron sütésre megyek. Azért választottam ezt, mert én kis naiv egyszer (még a tanfolyam elõtt) hirtelen felindulásból megpróbáltam macaront készíteni, de kudarcot vallottam és azt gondoltam itt majd jól elárulják nekem a macaronok igazi titkát. A tanfolyam nagyon jól sikerült, de valamiért azóta sem mertem itthon újra nekiállni, talán azért, mert bennem vannak a régi parák :)
Ha valaki egy kicsit is idegenkedne a wasabitól, ne tegye, mert nem csípõs, csak egy kis különleges ízt ad a tejcsokoládénak.
Mandulás keksz wasabis tejcsokoládékrémmel
Hozzávalók:
a kekszhez:
20 dkg vaj
20 dkg liszt
10 dkg darált mandula
2 db tojás ...