Nem lehet abbahagyni csirke
sponsored links
Nagyon régi recept, biztos, a legtöbben ismeritek is, de aki még nem, annak melegen ajánlom! :-) Én az anyukámtól tanultam, õ pedig egy kolléganõjétõl, de emlékszem, korábban a Morzsáló Blogban egyszer egy olvasóm azt írta, hogy az eredeti recept Frank Júliától származik, szóval én mindenesetre közzéteszem õt, mint szerzõt, mert ez az étel isteni! :-)
Nem lehet abbahagyni csirke
Hozzávalók: 8-10 csirkecomb, 12 púpozott evõkanál liszt, 2 púpozott evõkanál pirospaprika, 1 evõkanál tengeri só, 1 mokkáskanál majoranna, 1 evõkanál natúr szárnyas fûszer, 1 mokkáskanál õrölt bors, csipetnyi õrölt kömény, 5-6 gerezd áttört fokhagyma
A tetejére: 2 vöröshagyma felkarikázva, 2 csomag szeletelt (vagy reszelt) sajt, 2 nagy ...
A tetejére: 2 vöröshagyma felkarikázva, 2 csomag szeletelt (vagy reszelt) sajt, 2 nagy ...