Nem lehet abbahagyni csirke

2012-06-28

sponsored links



Nagyon régi recept, biztos, a legtöbben ismeritek is, de aki még nem, annak melegen ajánlom! :-) Én az anyukámtól tanultam, õ pedig egy kolléganõjétõl, de emlékszem, korábban a Morzsáló Blogban egyszer egy olvasóm azt írta, hogy az eredeti recept Frank Júliától származik, szóval én mindenesetre közzéteszem õt, mint szerzõt, mert ez az étel isteni! :-)

Alapvetõen azt hiszem, csirkemellet kellene használni, de mi jobban szeretjük a combokat, mivel szaftosabb a húsuk, mint a mell filéknek, és szerintem könnyebben kezelhetõk is a munka során. Nagyobb családi ebédekre ajánlom ezt a fogást, mivel kiadós és nagyon finom. S hogy abba lehet-e hagyni? Döntsétek el ti...! :DDD

Nem lehet abbahagyni csirke

Hozzávalók: 8-10 csirkecomb, 12 púpozott evõkanál liszt, 2 púpozott evõkanál pirospaprika, 1 evõkanál tengeri só, 1 mokkáskanál majoranna, 1 evõkanál natúr szárnyas fûszer, 1 mokkáskanál õrölt bors, csipetnyi õrölt kömény, 5-6 gerezd áttört fokhagyma
A tetejére: 2 vöröshagyma felkarikázva, 2 csomag szeletelt (vagy reszelt) sajt, 2 nagy ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/LYSO...

sponsored links

Keres?s