Nektek, rólam

2012-10-27

sponsored links


Azoknak, akik kíváncsiak rá ki is írja ezt a blogot, pár sorban bemutatkoznék. Nem titok a nevem, Hóbel Anikó (Ani). Teljesen szabad és vehemens lélek, aki igen nehezen tûri a kötöttségeket. Többek közt ezért sem tartom elsõdleges szempontnak életemben a bevett módit: házasság-család. Szóval nálam a jövõben se keressetek baba-mama blogot...))

Miért is kezdtem írni? Jó kérdés...Talán mert szeretem az ételek világát, sokszínûségét. Megfigyeltétek milyen sokmindent elfelejtünk életünk során, de pl. a Mama fõztjének íze sosem múlik?

Elsõsorban magamnak írok, és teszem fel receptjeimet, illetve bárkinek, akit érdekelnek, és megtisztel azzal, hogy olvassa, netán elkészíti õket. Eléggé kaotikus vagyok, ha nem gyûjtöm össze, örökre elvesznek. Világ életemben blindre, érzésbõl fõztem, viszont most muszáj mindent valóban lemérnem és feljegyeznem, úgyhogy néha nem is olyan egyszerû.

Fõzõs család vagyunk, de jómagam csak olyan 12-13 éves koromban szabadultam be igazán a konyhába. Addig anyám fõztjét kellett elviselnem . Apám elég igényes lévén, anyám gyakran kelt hajnali négykor frissen csirkét vágni. Aztán persze be kellett még érni munkába és én is ott voltam, mint ellátásra szoruló , a mini háztájival, kiskerttel egyetemben. Apám volt a pörkölt- és halfelelõs, anyám az összes többi. Amire gyerekkoromból emlékszem az a töménytelem mennyiségû, friss ...

Folytats a blogon ... streatcorner.blogspot.com/2012/10/nek...

sponsored links

Keres?s