Nekem nyolc

2011-11-24

sponsored links


Zöldesbarna nyomokat hagyott maga után az ízbolygó, ami felrobbant a poharamban. Mondhatnánk, legalábbis. Pedig annyi történt, hogy a hideggel eljött a forrócsokik idénye: a csokigumikalapács után hadd mutassam be az idei elsõ versenyzõt: az after eight-es csokikanalat.

Ami elõször is: ötletes, merthogy a kanál fából van, könnyû és esztétikus; másodszor meg valami gyönyörû: ez a zöldtetejû csokikocka eddig messze a legszebb olvasztanivaló forrócsoki, amit eddig láttam. Aztán persze a holland gyártó weboldalán találtam még pár szépséget mind ízben, mind látványban. Van például körtés-fahéjas csokis kanaluk, szegfûszeges õszibarackos, látványra pedig a latte machhiatos a kávét utánozza a színeiben.

A csomagolás szerint két deci forró tejben kell feloldani a kanalat, és (hacsak nem muszáj) nem is ajánlom sima vízzel. Ahogy vártam, a csoki és a mentaaromás krém külön mûködik, ami nem lenne túl nagy baj, de nálam nem teljesen egyformán olvadt: a csoki már régen elkeveredett a tejjel, a zöldes darabkák tovább maradtak egyben. Simán el tudom képzelni, hogy ...


Folytats a blogon ... csox.blog.hu/2011/11/24/nekem_nyolc_1

sponsored links

Keres?s