Ne csak együnk, igyunk is!

2011-10-07

sponsored links

Méltósággal búcsúztatjuk a vénasszonyok nyarát: Budapesten a Fõzdefeszten és a  Pálinkafesztiválon, Bodrogkeresztúron a Mindszent Havi Mulatságon vigadhat a magyar. Tulajdonképpen jó kis buliország lettünk: nyáron egymást érik országszerte a könnyûzenei fesztiválok, a Budai Vár nem látszik az állandó bódésortól (de az evés-ivás miatt legalább többen látogatják). Õsszel burjánzik a kultúra és a szüret, és most még sörözni és pálinkázni is lehet, mégpedig egyszerre. A taxitársaságok helyében én iránytaxikat állítanék csatasorba a Mikszáth tér és a Vár között - nem lenne gondjuk  a kihasználtsággal.

Bátran adok tanácsokat: az elsõ Fõzdefesztrõl írt élménybeszámolómban javasoltam a szervezõknek, hogy tekintsék ezt jó fõpróbának, majd õsszel tartsák meg a premiert, és íme! Most sajnos személyesen nem tudom felmérni, javultak-e az infrastrukturális viszonyok, de kémeim mindent jelentenek... Szóval kapjátok el helyettem is a Grabancot, és folyjon a sör (meg a pálinka)!

 A Pálinkafesztivált nem kell bemutatni, de a másik két rendezvénnyel kapcsolatos legfontosabb információkat összefoglalom, hátha valakinek kedve támad ellátogatni:

A FÕZDEFESZT (Október 6-9. Budapest, VIII. ker. Mikszáth tér) - a hazai kézmûves sörfõzdék második seregszemléje

Egy kis elõtanulmány: tanuljunk meg sört kóstolni!

Milyen színe van? ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/10/07/ne...

sponsored links

Keres?s