Natúr paradicsomlé
sponsored links
Idén kísérletezgettem, hogy mi is lenne, ha nem tennék tartósítószert a paradicsomlébe. És mi lett? Hát tartósítószermentes paradicsomlé! Két adagot fõztem két külön alkalommal, és kétféleképpen is jártam el. Elõször nem mertem csupán a szárazdunsztra bízni a dolgot, de másodjára felbátorodtam. Elõször a kihûlt paradicsomlevet üvegekbe töltöttem, és fazékba állítva õket, kidunsztoltam. Egy üveggel azért kipróbáltam úgy is, hogy forrón töltöttem bele, és szárazdunsztba helyeztem, és mivel nem lett semmi baja, hát a második adagot már így tettem el. Eddig is ugyanígy készítettem a paradicsomlevet, csak idén még sót sem tettem bele, csupán paprikával és zellerrel ízesítettem, úgyhogy natúr a szó legszorosabb értelmében. :)
Natúr paradicsomlé
Hozzávalók: ...