Narancsos-tárkonyos csirke

2013-01-19

sponsored links


Most látom, hogy majdnem egy éve készítettem ezzel az ízesítéssel egy gyönyörû bõrös sertéscombot, s nemrég beugrott, mennyire finom volt.

A csirke eltöltött egy éjszakát a boros-narancsos-tárkonyos pácban, semleges húsát így teljesen átjárta a keverék csodás íze.

Másnap aláágyaztam hasábokra vágott krumplival, s így sütöttem meg, nyakonöntve a maradék páccal. Az illatfelhõ most sem maradt el, s most sem tudtam eldönteni, melyik a finomabb: a hús vagy a köret!?

Narancsos-tárkonyos csirke

Hozzávalók:
  • kb. 1,5 kg-os csirke
  • 1 narancs
  • 2 dl fehérbor
  • 0,5 dl olaj ...

Folytats a blogon ... thechefviki.blogspot.com/2013/01/nara...

sponsored links

Keres?s