Narancsos sült oldalas
sponsored links
Kezdetben meg akartam hódítani az életet, de õ lett a gyõztes.
Késõbb megkíséreltem hogy kifürkésszem, de elvesztem végtelenségében.
Végül úgy gondoltam, hogy gondosan be kell osztani, de kibújt alólam.
Utoljára - bár vonakodva és tétován - megpróbáltam szeretni.
Ekkor túláradó örömmel ölelt magához.
(Erhard F. Freitag)
Nemrégen Alíz konyhájában láttam ezt a különleges narancsos csirkecombot - ma el is készítettem csak oldalasból mert a csirkecombot egyikünk sem szereti. Bevallom egyszerûsítettem a dolgot. Mert érdekes álmom volt az éjjel. Felkelés után nekiültem böngészni az álomfejtõ könyveimet... és mire észbe kaptam, már késében voltam ebédügyileg. Az oldalast a fagyasztóból vettem elõ. Ahogy volt, fagyosan dobtam be a sütõbe, a finom páclével nyakonborítva. Így is isteni finom lett, köszönet érte Alíznak!
Hozzávalók 4 fõre:
1 - 1,5 kg sertésoldalas,
2 narancs reszelt héja és leve,
só,
1 evõkanál olívaolaj,
2 teáskanál méz ...