Narancsos sajttorta
sponsored links
Facebookra már kitettem a képet, de most hozom a receptet is hozzá. Bár a Tésztavarázstól még mindig el vagyok ájulva, de ennél a receptnél kijött az a "hiba", ami sajnos minden külföldi könyvnél elõjön: olyan alapanyagok vannak benne, amirõl egyszerû földi halandó azt sem tudja, eszik-e vagy isszák. A receptet így kicsit magyarabbra szabtam, szerintem sikerrel.
Két dolog volt, amit megváltoztattam.
1. Friss sajt: ez létezõ dolog, itthon is lehet kapni, fresh cheese vagy cottage cheese fedõnéven. Azzal nekem egy gondom van, hogy eleve sósnak találom, így nem szívesen használom süteménybe. A túró jellegre hasonló "sajt", így azt használtam.
2. Natúr krémsajt: régebben a Tescoban lehetett kapni soft cheese fedõnéven, mostanra eltûnt, a Lidlben kapható ...