Narancsos májkrém zöldséghasábokkal
sponsored links
Ismét eljött egy forduló a Blogkóstoló nevû játékban, és nekem SüniSüti blogja jutott, amelyet már régebb óta követek. Már az elején kiválasztottam a nekem legjobban tetszõ ételt, de aztán megint sikerült az utolsó napra hagynom az elkészítését, kár volt. Ez a májkrém annyira jó lett, hogy biztos fogom még sokszor így készíteni.
Az eredeti receptet itt megtaláljátok: Narancsos májpástétom
Az én változatom pedig így néz ki paleóra szabva:
Hozzávalók:
25 dkg csirkemáj, 4 ek. zsír, 1/2 tk. só, 1 narancs leve, 1 gerezd fokhagyma
sárgarépa, és kaliforniai paprika csíkok
Elkészítés:
A májat kisütjük a zsírban, majd amikor elkészült hozzáadjuk a sót, megvárjuk amíg a zsír meghúz. Ha ez megtörtént hozzáadjuk a fokhagymát és a narancslevet és botmixerrel krémesre turmixoljuk.
Én most zöldséget csíkoztam mellé. Tökéletes vacsora lesz belõle - ha marad addig.