Narancsos-fûszeres forró csoki
sponsored links
Hozzávalók (3 adag):
17 dkg étcsoki
1 dl tej
egy narancs leve és reszelt héja
fél kk kardamom
1 kk fahéj
1 ek vaníliaszirup
A narancs héját lereszelem, levét kifacsarom. A csokit a tejjel gõz felett összeolvasztom. Ha már egynemû az anyag, hozzáadom a narancs levét és héját, valamint a vaníliaszirupot.
Forrón, vastag falú csészében kínálom.
Nagyon tömény, szinte pudingos állagú cucc, a nagyjából 1-1,2 dl-es fejenkénti adagnál nem is lehet többet elfogyasztani belõle. Már ez is az illetlenség határát súrolja.
Aki a hígabb verziót szereti, forró tejjel-botmixerrel a végtelenségig lazítható, csak szerintem nem érdemes. Így egyedi, és kerek, akárcsak ez itt: