Narancsos-csokis gesztenyetorta

2013-08-28

sponsored links


Rögtön tudtam, mikor megláttam Katucinál ezt a sütés nélküli gesztenyetortát, hogy a közeljövõben sorra fog kerülni.
Végül aztán jócskán átalakítottam, csak a kekszes alap és a gesztenyekrém maradt, az ízvilágon kicsit alakítottam.:)
Olyan hihetetlenül finom ízvilág és tökéletes állag lett a krémbõl ( no zselatin:)) hogy bátran ajánlom igazi, naaagy szülinapi gesztenyetortákba tölteléknek, de cupcake-ek tetején is mûködik minden bizonnyal. Az íze meg, fantasztikus. :)

Hozzávalók:
15 cm-es tortához

Az alaphoz:
100 gr darált keksz
40-50 gr olvasztott vaj

A krémhez:
250 gr gesztenyemassza
250 gr mascarpone
1 narancs reszelt héja és leve ...

Folytats a blogon ... szofika-a-konyhaban.blogspot.com/2013...

sponsored links

Keres?s