Narancskrémmel (orange curd) töltött dalmata bonbonok
sponsored links
Avagy a világ legegyszerûbb és legfinomabb bonbonjai ...
A narancskrémrõl, illetve annak elkészítésérõl olvashattatok az elõzõ posztban, vagyis itt. Már abban a bejegyzésben is említettem, hogy ez a szuperfincsi és nagyon egyszerûen elkészíthetõ kis krémecske bonbonba is tölthetõ, ami egyszerûen fenomenálisan finom lesz!
Az étcsoki keserûsége nagyon jól harmonizál az intenzív narancs ízzel, ráadásul a bonbonokat én most egy kicsit ki is dekoráltam, olyan kis foltos dalmatásra ... Szerintem ez a finomság igazán megérdemli ezt az elegáns külsõt, amit szintén nem nagy ördöngösség elkészíteni. (Hasonló ízvilágú bonbont egyébként találtam Markánál is, de ott citromkém volt a töltelék.) Lássuk is a receptet!
Hozzávalók: (20 db bonbonhoz.)
¼ adag narancskrém (Recept itt.)
20 dkg étcsoki (Nálam Fazer 70%-os.)
1%-nyi porított kakaóvaj ...