Narancs-marcipán bonbon
sponsored links
Ez a bonbon sem kifejezetten a recept miatt kerül fel, hiszen van már narancsos-marcipános bonbon a blogon, meg aztán nem nagy ördöngösség. Inkább csak azért, hogy mennyire nem mindegy, milyen alapanyagokkal dolgozunk. Mennyire megváltoztatja az összehatást, ha valami nagyon extra kerül bele. Ilyen volt ez a bonbon is. A marcipánba beledolgoztam a picúrka darabokra aprított kandírozott narancshéjból, amit Vianne ajándékozott nekem. Ettõl aztán valami hihetetlen magasságba emelkedett a marcipán. Az embernek ilyenkor kedve lenne kidobni az összes bolti vackot, elköltözni Szicíliába és hátralévõ életében kandírozott narancshéjat majszolni.
Hozzávalók (6 db-os tojástartóban készítve):
100 g fehér csokoládé
1%-nyi porított kakaóvaj
50 g marcipán ...