Narancs-marcipán bonbon

2012-05-16

sponsored links


Ez a bonbon sem kifejezetten a recept miatt kerül fel, hiszen van már narancsos-marcipános bonbon a blogon, meg aztán nem nagy ördöngösség. Inkább csak azért, hogy mennyire nem mindegy, milyen alapanyagokkal dolgozunk. Mennyire megváltoztatja az összehatást, ha valami nagyon extra kerül bele. Ilyen volt ez a bonbon is. A marcipánba beledolgoztam a picúrka darabokra aprított kandírozott narancshéjból, amit Vianne ajándékozott nekem. Ettõl aztán valami hihetetlen magasságba emelkedett a marcipán. Az embernek ilyenkor kedve lenne kidobni az összes bolti vackot, elköltözni Szicíliába és hátralévõ életében kandírozott narancshéjat majszolni.

Hozzávalók (6 db-os tojástartóban készítve):

100 g fehér csokoládé
1%-nyi porított kakaóvaj

50 g marcipán  ...

Folytats a blogon ... katucikonyha.blogspot.com/2012/05/nar...

sponsored links

Keres?s