Napraforgó-Kalács

2012-02-14

sponsored links


Már régebben ráakadtam  Limara pékségében erre a foszlós kalács receptre. El is készítettem már egy párszor,nagyon finom-puha-foszlós kalács tésztát kapunk a receptbõl. Érdemes kipróbálni!
 Most úgy gondoltam Napraforgó kalácsot készítek a tésztából,amit gyömbéres-vaníliáscukros-olvasztott vajjal bolondítok meg.

A kalácstészta hozzávalóit :
Limara Pékségében megtaláljátok!

 Elkészítése:

Ha bedagasztottuk a tésztánkat,duplájára kelesztjük.
Kelesztés után,a tésztát 13-részre osztjuk,ebbõl egy tészta darabkát félre teszünk.
Egyenként a tésztákból  nagyobb köralakot nyújtunk.
Én 23cm-es  tortakarika alját használtam mintának,úgy hogy kinyújtottam durván egy köralakot és a ...

Folytats a blogon ... bibimoni.blogspot.com/2012/02/naprafo...

sponsored links

Keres?s