Napraforgó kalács - ezt ki kell próbálnotok!

2012-10-05

sponsored links



Jó ideje szemezgetek Limara blogjával. Olyan õ nekem, mint valami mûvész, csak én nem a Nemzeti Múzeumba járok festményeket nézegetni, hanem az õ oldalára,
a péksüteményeiben gyönyörködni. Aztán mindig rájövök, hogy áá, ez is bonyolult, az is, és én nem is tudok még ennyire sütni, majd továbbállok. Régóta mûvelem ezt. :-)

A Napraforgó kalácsot már rengeteg helyen láttam a neten, de - mint sok más -, ez is Limara oldalán volt a legszebb, és a recept sem tûnt bonyodalmasnak. A leírás annál inkább, de úgy döntöttem, egy életem, egy halálom (amúgy nem), de én ezt mindenképp kipróbálom! :-) A receptet ezúton is köszönöm szépen Limarának!

Napraforgó kalács

Hozzávalók: 660 g finomliszt, 1 tojás, 1 tojás sárgája,1 dl olaj, 2 ek. burg.pehely (elhagyható vagy 1 ek. tejporral helyettesíthetõ), 1 ek. cukor, 1,5 tk. só, kb. 4 dl tej, 4 dkg friss ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/LYSO...

sponsored links

Keres?s