Nakladany hermelin avagy pácolt camembert

2012-01-23

sponsored links



Tavaly nyáron ismerkedtünk meg ezzel a finom csemegével, és a férjemmel nagy egyetértésben kedvencünk lett. Csehországból származó eredetit ettünk egy szülõtársunk jóvoltából az iskolai pikniken, és már akkor ment a találgatás, hogyan is készülhet, mi kell bele?
Amikor megláttam Égigérõ paszulynál, a receptet, mentem sajtot venni.

Az elkészítésnél én kicsit szabadon bántam a leírtakkal, de nyilván ez még belefér. Jövõ hét végén teszteljük az eredményt!

Hozzávalók

  • 2 camembert sajt
  • 1 nagyobb vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma (nálam volt az 6-8 is)
  • szemes bors ízlés szerint
  • 2-3 babérlevél
  • 1 teáskanál mustármag
  • kevés csilipaprika ( helyette nálam sóban eltett paprika került bele) ...

Folytats a blogon ... mohakonyha.blogspot.com/2012/01/nakla...

sponsored links

Keres?s