Nakladany hermelin avagy pácolt camembert
sponsored links
Tavaly nyáron ismerkedtünk meg ezzel a finom csemegével, és a férjemmel nagy egyetértésben kedvencünk lett. Csehországból származó eredetit ettünk egy szülõtársunk jóvoltából az iskolai pikniken, és már akkor ment a találgatás, hogyan is készülhet, mi kell bele?
Amikor megláttam Égigérõ paszulynál, a receptet, mentem sajtot venni.
Az elkészítésnél én kicsit szabadon bántam a leírtakkal, de nyilván ez még belefér. Jövõ hét végén teszteljük az eredményt!
Hozzávalók
- 2 camembert sajt
- 1 nagyobb vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma (nálam volt az 6-8 is)
- szemes bors ízlés szerint
- 2-3 babérlevél
- 1 teáskanál mustármag
- kevés csilipaprika ( helyette nálam sóban eltett paprika került bele) ...