Nagyszerû reggelik vagy egyszerû vacsorák: baszk rántotta, most egyszerûen

2011-12-02

sponsored links


Többféleképpen is bemutattam már a baszk rántottát (például itt, itt és itt) ugyanis a férjem egyik kedvenc késõi reggelije, vagy könnyû vacsorája. Színes, könnyû, ízletes.

Le sem tagadhatnám már, hogy rajongok a spanyol konyháért, hiszen olyan színes, könnyû és ízletes. Egyértelmû, hogy a baszk konyha nem egyenlõ a spanyol konyhával, de azért az átfedések számottevõek.

Minden esetre, a mindkét házi konyhában szívesen használt chorizo, piros húsú és zöldpaprika (zöld kápia vagy kaliforniai) a hagyma és a tojás, mind benne van ebben a rántottában.

Most éppen nem volt piros húsú paprikám, így egyszerûen chilit tettem bele, a férjem úgyis rajong a csípõs ételekért.

Ez esetben nem cicóztam, a kolbászon kívül minden zöldséget egyszerre adtam az alapba.

Hozzávalók egy adaghoz: ...


Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s