Nagyszerû reggelik vagy egyszerû vacsorák: baszk rántotta, most egyszerûen
sponsored links
Többféleképpen is bemutattam már a baszk rántottát (például itt, itt és itt) ugyanis a férjem egyik kedvenc késõi reggelije, vagy könnyû vacsorája. Színes, könnyû, ízletes.
Le sem tagadhatnám már, hogy rajongok a spanyol konyháért, hiszen olyan színes, könnyû és ízletes. Egyértelmû, hogy a baszk konyha nem egyenlõ a spanyol konyhával, de azért az átfedések számottevõek.
Minden esetre, a mindkét házi konyhában szívesen használt chorizo, piros húsú és zöldpaprika (zöld kápia vagy kaliforniai) a hagyma és a tojás, mind benne van ebben a rántottában.
Most éppen nem volt piros húsú paprikám, így egyszerûen chilit tettem bele, a férjem úgyis rajong a csípõs ételekért.
Ez esetben nem cicóztam, a kolbászon kívül minden zöldséget egyszerre adtam az alapba.
Hozzávalók egy adaghoz: ...