Nagyon csokis brownie
sponsored links
Csokiimádatomat már többször kinyilvánítottam ezen az oldalon. Ebben a süteményben pedig az íze nagyon intenzíven jelen van. Már többféle browniest is megsütöttem életemben, de azt kell mondjam, hogy ízre, és állagra ez sikeredett a legtökéletesebbre. Olyan volt, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, kívül kissé roppanós, belül lágy, olvadt. Ezt pedig úgy lehet elérni, hogy több csokit teszel bele, mint amennyit elképzeltél, kevesebb lisztet adsz hozzá, mint amennyit elsõre gondolnál, és rövidebb ideig sütöd, mint ahogy tervezed.
A nagyon csokis állagról meg eszem jutott, hogy most már kifogytam a Keserédesnél vásárolt csokoládé pasztillákból, rúdakból, díszekbõl, úgyhogy ideje arra felé is tiszteletemet tennem.
Nagyon csokis brownie
Hozzávalók: 250 g étcsokoládé (minél magasabb csokitartalommal, legalább 60 % felett), 4 tojás, 1 bögre ...