Nagymamucikám báli legyezõje

2011-11-13

sponsored links



Szeeervusztok pajtikák!
Emlékeztek Kemény Henrik bábfigurájára, Vitéz Lászlóra? Õ volt az, aki komoly csatákat vívott, jobbára magával az ördöggel, és le is gyõzte nagymamucikája báli legyezõjével, azaz palacsintasütõjével. Most nekem is lett egy ilyen.
Vettem ugyanis egy óriás palacsintasütõt, mármint, serpenyõt, nem ezt a gépet, ami gázzal vagy villannyal mûködik, és amivel akár 40 centi átmérõjû palkót is süthet az ember. Ez a serpenyõ 30 centis, mindössze 5 centivel nagyobb az átmérõje a klasszikusnál, mégis, az eredményül kapott méret azt sugallja, hogy hûha, akár egytõl is jóllakhatom.
Morgolódtam aztán a facebookon (lájkoltátok már az oldalt?), hogy hogyan lehet valakinek annyi esze, hogy legyárt egy teflonos serpenyõt, aztán a közepébe jól odaragaszt egy matricát, ráírja, hogy ne súrold, de a matrica nem távolítható el csak úgy simán, áztatással. Kaparászni kell. Egyre jobban. És még akkor is ott marad a felületen a ragadós anyag, amit végül csak a súrolószivacs hoz le. Késõbb leesett, hogy nem a gyártó ragasztotta bele, nem, õ (olasz, egyébként) a serpenyõ nyelére húzott egy információkkal bõven ellátott kartonlapot. A magyar ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/...

sponsored links

Keres?s