Nagy nap

2011-11-17

sponsored links

Izgulok.
Ma lesz az ajándék vacsora, tudjátok, amirõl jó egy hete írtam, hogy ajándék leszek.
Az elõétel az abban a posztban leírt "parmezános-mandulás keksz mézzel karamellizált körtével és füstölt kacsamellel" lesz, mellé Mészáros Pinot Noir Rosé.
A leves a szardellás fokhagymaleves, de nem mandulával, hogy ne legyen már mindenben mandula.
A fõétel a tésztában sült barna sörös-gombás marharagu, a Sárosdi pince 2007-es Cabernet Franc-jával.
A desszert almás-mazsolás mascarponés tésztakosárka lesz, legalábbis jelen állás szerint, de még nincs teljesen készen a fejemben... Nem szabad, hogy túl édes legyen, a bor már megvan hozzá, mégpedig Tokaji késõi arany, 2008-as, édes. A desszert nem lehet édesebb a bornál.
Persze, ilyenkor mindig becsúszik valami gikszer, valami nem úgy sikerül, mint a múltkor, amikor tökéletes ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/...

sponsored links

Keres?s